Oversigt over billige banker

Der er utallige forskellige udgifter, der er i danskernes private finanser. I et regnskab er der fx. gaver. Og der er en del steder, hvor du kan spare nemme penge. Her er nogle gode råd, som du kan få til kroner nul.

Den mest overkommelige måde for os til at blive holden på, er igennem en pensionsordning. Det fremførte en intelligent dame engang. For den jævne dansker er det nominielt den mest realistiske metode at blive ved muffen på. Så man bør tænke over, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de potentialer, der ligger i din private pension.

Forsikringer er det man får i håbet om, aldrig at få brug for dækninger. Du skal strikt overveje dine kritisk behov og ikke gøre som alle de andre. Der er forsikringsdækninger, du slet ikke behøver eller som du kan være foruden. Det er en reel risiko, du må leve med. Bagefter du har fravalgt, så gælder det om at drosle dine forsikringer ned på et minimum. Skal din husforsikring kun forsikre fx 55.000 dkk og kan du nøjes med en egen betaling på 105.000 kroner, hvis dit rækkehus nedbrænder ?

Banker er ligeledes en udgift, hvor der ofte er gode penge at spare. Afvigelsen mellem de dyreste og de mest billige banker er spektakulær. Vi taler om, op til 4.100 dkk månedligt for en median kerne familie og reallån. Lån til køb af villa er det største køb, som mange møder i hele sit liv. Mange lån er i den grad det du bør være opmærksom på, når du skal forbedre din private finanser. Et er renterne, men også kursen er kritisk. Lånomlægning er det, der kan optimere din private økonomi. Den vigtigste variabel er afventning af lån. Lån kan paralleliseres med fremskydning af tid. Hvis man kan undlade fx 12 måneder med at låne og i stedet for spare tilsvarende op i hele perioden, så har du både nedbragt lånebeløbet, men også rente udgifterne.

Har du medlemskab hos den rette fagforening, så har du adgang til en stribe fordelstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er mange at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har automatisk valg af fagforening igennem fagaftale. Men du kan jo vælge kun at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan supportere dig med forsikring og sundhed – så gennemtænk om det er det rigtige at udmelde dig, hvis du haroplever fx muskelbesvær.

Dagligvarer er det område i din økonomi, som udgør den absolut største del. Visse folk kan overleve for et spartansk rådighedsbeløb, hver md, så er der andre, som spenderer meget store summer på feks. speciel fastfood. Et er hvis du køber mad ude på enten michellin restaurant eller fastfood delivery – men den absolut store byrde er den mad du køber og gør klar hjemme. På dette område findes der det klassiske madkøb i supermarkeder, som du bærer hjem. Uheldigvis er man gidsel for impulsindkøb, som har den konsekvens at dosmersedlen bliver meget lang. Et trick er, at du køber dine mad på nettet, via de effektive online supermarkeder. Der kan du både købe normale dagligvarer, men også de dejlige nye tilbud på måltider i kasser.

Du bør altså udregne dine konti, så du minimerer inden for alle områder af din husøkonomi. Således kan du slutte med at have et meget højere beløb til de rare aspekter af livet. Tak fordi du så med på bloggen.