Lavpris

Der er flere forskellige udgifter, der er i danskernes privat økonomi. I et udgiftsbudget er der fx rejser. Og der er en masse poster, hvor vi kan spare nogle gryn. Her er de vigtigste gode tips, som du kan læse gratis.

Den mest sandsynlige måde for dig til at blive mange millionær på, er kva en kapitalpension. Det fremførte en intelligent dame for noget tid siden. For danskere er det normalt den mest plausible måde at blive ved muffen på. Så man bør gennemtænke, at sætte dig mere ind i pensionsopsparing, med de værdifulde alternativer, der findes i din pension.

Forsikringer er det du køber i håbet om, aldrig nogensinde at få dem brugt. Du bør nøje spekulere på dine nødvendige behov og ikke blot gøre som alle de andre. Der er højst sandsynligt forsikringer, du ikke har brug for og som du godt kan leve uden. Det er en kalkuleret risiko, du må leve med. Bagefter du har valgt, så drejer det om at tage dine forsikringsdækninger ned til et mindsteniveau. Skal din bilforsikring kun forsikre for eksempel 55.000 kr. og/eller kan du acceptere en egen betaling på 14.000 kr., hvis dit hjem brænder ned til jorden?

Banker er også et sted, hvor der tit er gode penge at finde. Afvigelsen mellem de mest kostbare og de mest billige banker er meget stort. Vi hører om, op til 4.100 kroner om måneden for en middelset kerne familie plus reallån. Lån til ejerbolig er det største enkeltstående køb, som mange møder. Store lån er i den grad den ting man bør være fokuseret på, hvis du vil tune din private finanser. En ting er rentersrente, men også handlekursen er kritisk. Låneomlægning er en ting, som kan forskønne din økonomiske formåen. En vigtigere faktor er forhaling af lån. Lån kan forbindes med med forskydning af tid. Hvis du kan afvente fx. 17 mdr. med at låne og i stedet spare ligesvarende op i tidsrummet, så får du dels nedbragt lånebeløbet, men også dine renteudgifter.

Har du medlemskab hos den rette fagforening, så får du mulighed for en del medlemsfordele. Du kan også tænke over at udmelde dig. Der er for resten nemme penge at spare på en billig fagforening. Nogle mennesker har tvunget valg af fagforening via lønaftalen. Men du kan jo altid vælge blot at have en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan hjælpe dig med både forsikringer og sundhedsordning – så tænk over om det er det værd at spare de penge, hvis du lider af for eksempel smerter.

Dagligvarer er det sted i din privatøkonomi, som konstituerer den største part. Hvor nogle kan leve for et spartansk beløb, hver måned, så er der andre, der køber for store pengebeløb på feks. eksklusiv take-out. En ting er når man køber din mad ude i byen på enten spisested eller take out – men den helt store synder er det mad du køber og bager der hjemme. Her findes der det normale indkøb i supermarkeder, som du slæber hjem. Beklageligvis er danskere skydeskive for fristelser, der medfører at kassebonen bliver meget lang. Et godt råd er, at du shopper dine mad på nettet, på de spændende e-handlende supermarkeder. Der kan man både købe normale madindkøb, men også de mange nye udvalg af madkasser.

Du bør altså efterse dine penge, så du neddrosler indenfor alle områder af din budget. Så kan du slutte med at besidde et meget højere beløb til de unødvendige dele i din tilværelse. Mange tak fordi du læste denne artikel.